Garantie en Retourbeleid voor Ontruiming promotionele artikelen

Drie maanden gratis garantie wordt verstrekt voor promotionele items uit de oorspronkelijke datum van aankoop onder normale en niet-commercieel gebruik . Vervangende artikelen , indien uitgegeven , niet opnieuw op te starten of op enigerlei wijze te verlengen de garantieperiode .

Alle items wanneer zij worden teruggebracht om welke reden dan moet vergezeld gaan van een Return Merchandise Authorization ( RMA ) nummer , dat wordt afgegeven op aanvraag bij info@any-batteries.co.uk of het invullen van het aanvraagformulier . Items die zonder RMA # zal vertragen het proces of worden genegeerd .

Als u niet tevreden bent met ons product ( s ) , neem dan contact met ons op om een RMA -nummer te verkrijgen binnen de vijftien ( 15 ) dagen na aankoop . En producten moeten worden teruggezonden 100 % compleet , inclusief alle onderdelen , originele dozen en verpakkingsmaterialen , handleidingen en andere accessoires die door de fabrikant . Wij behouden ons het recht voor om een vijfentwintig procent restocking fee ( 25 % ) voor de niet-defecte rendement .

Een vervanger zal worden geregeld voor alle defecte producten terug , onder voorbehoud van verificatie van defect . Echter , moeten de producten zo terug zijn 100 % compleet .

Verzoek tot terugbetaling zou worden geaccepteerd ALLEEN wanneer vervanging items zijn niet beschikbaar .

Algemeen Retourbeleid
Het is ons doel om onze klanten te voorzien van 100 % tevredenheid . Indien, om welke reden dan ook, bent u niet tevreden bent met ons product ( s ) , neem dan direct contact met ons per telefoon of e - mail en uw factuur bij de hand. We zullen proberen ons best om uw probleem op te lossen . Als u het product (en ) terug te keren naar ons binnen 15 dagen , dan betalen wij u de prijs volledige product ( levering en service kosten worden niet terugbetaald , tenzij wordt aangetoond dat de terugkeer is een resultaat van onze fouten ) . Voorafgaand aan het terugkeren onze producten , mail ons voor een RMA en de instructies op hoe het product (en ) terug te sturen naar ons . Zie " RMA procedure " hieronder . Indien van toepassing , moeten alle verzoeken om garantie rendementen gepaard gaan met een bewijs van aankoop en worden gemaakt door de dealer of verkooppunt waar de producten oorspronkelijk werd gekocht . Alle rendementen zijn alleen voor krediet en dient te geschieden binnen vijftien ( 15 ) dagen na factuurdatum . Wij behouden ons het recht voor om een vijfentwintig procent ( 25 % ) restocking fee. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om te betalen voor de retourvracht , en redelijke zorg te dragen om te beschermen tegen beschadigingen in het goederenvervoer , als u het product wilt retourneren, om welke reden dan ook.
Algemeen Bestellen Beleid
Uw ontvangst van een orderbevestiging van ons betekent niet onze aanvaarding van uw bestelling . Wij behouden ons het recht voor op elk moment na ontvangst van uw bestelling om welke reden te accepteren of weigeren van uw bestelling . Als uw creditcard is al opgeladen voor de aankoop en uw bestelling wordt geannuleerd , zullen wij onmiddellijk een credit te geven voor het bedrag ten laste van de creditcard die is gebruikt voor de bestelling . Bepaalde bestellingen moeten onze pre-goedkeuring te verkrijgen met een aanvaardbare wijze van betaling , zoals vastgesteld door onze afdeling facturering . We kunnen aanvullende controles of informatie voor verwerking en verzending van alle orders .
Return Merchandise Authorization ( RMA ) Procedures

Verkrijgen van een Return Merchandise Authorization ( RMA ) -nummer : Alle items wanneer zij worden teruggebracht om welke reden dan moet vergezeld gaan van een Return Merchandise Authorization ( RMA ) nummer , dat is uit te geven bij het ​​invullen van de aanvraag of het aanvragen via info@any-batteries.co . uk . RMA zijn slechts geldig gedurende dertig ( 30 ) dagen ( poststempel of drager geplaatst door de 30e dag ) .

Onder RMA aan de buitenkant van de verpakking : Het moet duidelijk worden

weergegeven op de return-verzendkosten etiket van de verpakking . Pakketten zonder RMA worden niet geaccepteerd .

Binnen dertig ( 30 ) dagen : Producten moeten worden geretourneerd binnen dertig ( 30 ) dagen na de uitgifte van de RMA . Pakketten ontvangen na de 30e dag niet zal worden geaccepteerd en zal worden teruggegeven aan de klant .

Verpak in originele verpakking : Afgesloten alles oorspronkelijk ontvangen , inclusief alle handleidingen en aanverwante materialen . Plaats het verpakte product in een beschermende buitendoos . We moeten alle originele producten ontvangen om uw terugkeer of uitwisseling te verwerken . Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten die zijn beschadigd als gevolg van slechte verpakking , beschadigd verpakking , of verloren zendingen . Producten moeten worden teruggezonden 100 % compleet , inclusief alle onderdelen , originele dozen en verpakkingsmaterialen , handleidingen , blanco garantie kaarten , en andere accessoires die door de fabrikant .

terugbetalen

Nadat we het terug te machtiging aan de bank , zal krediet verschijnen op de verklaring van de klant binnen een tot twee facturatieproces , afhankelijk van de tijd die nodig is voor de kaart uitgevende bank om een ​​dergelijke transactie te verwerken . Krediet zal worden afgegeven voor een deel kosten en belastingen, exclusief eventuele re-stocking kosten ( indien van toepassing ) . Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald in alle gevallen . Restitutie zal worden gemaakt met dezelfde betaalwijze zoals de oorspronkelijke volgorde . Creditcard restitutie zal alleen worden gedaan op dezelfde kaart gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop .

Stuur ons een email , niets terug te sturen naar ons zonder het verkrijgen van een RMA-nummer eerst . Het kan vertragen Krijgt u een vervanging of terugbetaling als we ontvangen alleen producten terug zonder voorkennis .