Over Ons

kopen-accu werd opgericht in 2003.

Wij leveren producten van grote waarde voor onze klanten en streven naar de ontwikkeling van een groot klantenbestand. Aarzel niet om een kijkje te nemen en contact met ons op als u vragen hebt.

Wij zijn een fabrikant vertegenwoordiger en distributeur van laptop batterijen, camcorder batterijen, digitale camera batterijen, elektrisch gereedschap accu's, laders en andere accessoires. We kopen in bulk en doorgeven van besparingen aan de klanten. Onze 18.000 vierkante meter magazijn heeft meer dan 8000 stukken van batterijen op voorraad en levert de beste service aan onze klanten.

We hebben een complete engineering faciliteit voor accu testen. Dit stelt ons in staat om de meest up-to-date accu testen op de meest geavanceerde draagbare consumentenelektronica producten. Wij verkopen alleen kwaliteit producten van de kwaliteit leveranciers.

Disclaimer: De door ons geleverde producten zijn [vervanging van] verkocht voor gebruik met bepaalde producten van computerfabrikanten, en elke verwijzing naar producten of merken van deze bedrijven berust op louter met het oog op het identificeren van de computers waarmee onze producten [vervanging zijn voor ] worden gebruikt. Ons bedrijf en deze website zijn niet aangesloten bij, gemachtigde door, onder licentie van, distributeurs, noch in enig opzicht verband om deze computerfabrikanten, noch zijn de producten te koop worden aangeboden via onze website vervaardigd door of verkocht met toestemming van de fabrikanten met producten die onze producten [zijn vervanging voor] kan worden gebruikt.

Gelieve emaill ons opnemen als u vragen hebt, ons emailadres is: order@kopen-accu.nl